Taxi Merksem gezocht? Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi om van of van en Merksem  te reizen bent u bij Global Taxi Merksem aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg in Antwerpen en wijde omgeving.

Laat u vervoeren door Taxi Merksem

Taxi Merksem is ook inzetbaar voor luchthavenvervoer. Wij vervoeren zakenmensen en particulieren rechtstreeks en comfortabel naar elke luchthaven. Wanneer u met een taxi vervoerd wilt worden van of naar de luchthaven vanuit Merksem kunt u een beroep op ons doen. Wij vervoeren u graag en goed!

Taxi Merksem voordelen

taxi MerksemDe voordelen van een taxi van Taxi Brasschaat naar de luchthaven zijn:

U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats
Geen parkeerkosten
Uitstappen voor de vertrekhal
Comfortabele taxi
Vriendelijke, ervaren chauffeur
Afrekenen met PIN en creditcard mogelijk
Scherpe taxitarieven

Wanneer u bij ons een taxi van of naar Merksem besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief en de beste service. Wij zullen voor taxiritten van of naar Brasschaat een vaste prijs afspreken zodat u vooraf weet hoeveel de taxirit u gaat kosten. Wilt u weten wat uw rit van of naar Merksem u gaat kosten gebruik dan de tabel hier op de website.

Reserveer direct uw taxivervoer!

Neem gerust contact op met onze centrale via 03/2363838 of gebruik ons reserveringsformulier. U kan hier onmiddellijk online boeken.

AUTOonderdelen24.BE

 

Tags:

Taxi Antwerpen – Taxi Merksem – Taxi Schoten – Taxi Ekeren – Taxi Schilde – Taxi kapellen

Nieuws en info

Merksem is een district van de de Belgische stad Antwerpen. Het district telt ruim 40.000 inwoners.

Merksem in Vlaanderen is een stad gelegen op ongeveer 45 km ten noorden van Brussel, De hoodstad van van Belgie. De luchthaven van Deurne is gelegen op ongeveer 6,4 km ten zuiden van het het centrum van Merksem stad. Global taxi is taxi bedrijf uit Merksem met gemotiveerde en professionele chauffeurs die over voldoende kennis van de wegen beschikken. Onze goed opgeleide chauffeurs staan klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Uiteraard verzorgen wij ook vervoer naar luchthavens. Bekijk onze voordelige taxi tarieven.

De geschiedenis van Merksem gaat terug tot in de Gallo-Romeinse tijd.

Merksem heeft eeuwenlang één geheel gevormd met Schoten en Sint-Job-in-‘t-Goor. Al in de zesde of zevende eeuw (600) kwamen de eerste Frankische kolonisators zich in en rond de omgeving van de Sint-Bartholomeuskerk (Merksem) vestigen. Dit gedeelte van Merksem is het hoogste punt. Rond 750 verlegt zich de Schelde voorgoed naar de huidige bestaande bedding. Merksem en Deurne kwamen enkele kilometers van de stroom te liggen. Waar nu de “veen- en moerasstraten” liggen, onder andere Rietschoorvelden, de Biezen, Distelhoek enz. (de benamingen zeggen het zelf) lagen vroeger veenmoerassen en grote vijvers. Negentig jaar geleden kon men er nog zwemmen, nu staan er woonwijken. In 1998 en 1999 stonden deze woonwijken, tot grote ergernis van de Merksemse bevolking, vol water. De Schijn werd dan uitgediept. Deze vijverplassen waren de stille getuigen en overblijfselen waar eertijds de Schelde liep. In mei 1561 werd Merksem van Schoten gescheiden.

De Bredabaan, nu een van de bekendste en meest bezochte winkelassen, deed al van in de middeleeuwen dienst als poort van Antwerpen naar het noorden. Vanaf 1742 werden er de eerste bareeltaksen geïnd. Nu nog heb je er de toponiemen Oude Barreel en Kleine Bareel.