Luchthavenvervoer Antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen nodig? Dan zit je hier aan het juiste adres! Het team van Global Taxi Antwerpen is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Wij rijden dagelijks van en naar alle nationale en internationale luchthavens. Luchthavenvervoer Antwerpen zorgt ervoor dat uw vakantie al begint vanaf het moment dat u in de auto stapt.

Luchthavenvervoer Antwerpen 7/7 – 24/24

U hoeft zelf niet met de koffers te slepen of uw auto tegen een zeer duur tarief op het vliegveld te parkeren. Wij zetten  u voor de deur van de luchthaven af en helpen u uiteraard met alle bagage. Wij zorgen ervoor dat u, uw klanten, personeel of gasten ontspannen aankomen. Onze ervaren, klant vriendelijke chauffeurs zijn betrouwbaar, discreet en flexibel. Ze dragen zorg voor alle wensen en behoeften van de passagiers tijdens het luchthavenvervoer. We pikken onze passagiers op bij elke gewenste locatie van en naar de luchthaven. Wij staan op de luchthaven bij de juiste gate klaar voor u, uw gasten, werknemers of klanten. Heeft de vlucht vertraging? Ook dan staat onze chauffeur bij aankomst klaar op de afgesproken plaats.

Luchthavenvervoer aan scherpe prijzen

Bij Luchthavenvervoer Antwerpen kunt U rekenen op scherp concurrerende voorkeurstarieven bij elke bestelling van een taxi naar eender welke internationale luchthaven. Niet alleen houden wij rekening met uw vluchtnummer (en checken de aankomst en vertrektijden van uw vliegtuig, maar bij aankomst zorgen wij tevens voor klantgericht onthaal (middels een bord dat uw naam vermeldt)). Onze gediplomeerde chauffeurs brengt U dan vervolgens naar bestemming van keuze.

Het voordeel van reizen met Luchthavenvervoer Antwerpen is dat er geen vreemde mensen bij u samen in de taxi zitten. Wij rijden privé voor u, uw familie, vrienden, werknemers …  Niets is leuker dan rechtstreeks vervoer worden naar de luchthaven en onbezorgd op reis of zakenreis kunnen vertrekken.

 

Wenst U een beroep te doen op een van onze diensten ?

Luchthavenvervoer Antwerpen reserveren? Neem gerust contact op met onze centrale via 03/2363838 of gebruik ons reserveringsformulier.

Tarieven voor luchthavenvervoer

  • Antwerpen naar Zaventem:  €85
  • Schilde naar Zaventem:  €90
  • Schoten naar Zaventem:  €85
  • Brasschaat naar Zaventem:  €90
  • Kapellen naar Zaventem:  €90
  • Kalmthout naar Zaventem:  €110
  • Brecht naar Zaventem:  €110
  • Merksem naar Zaventem:  €85
  • Ekeren naar Zaventem:  €85
  • Wijnegem naar Zaventem:  €85

 

 

Tags:

Taxi AntwerpenLuchthavenvervoer Brasschaat