Taxi Wijnegem gezocht? Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi om van of naar Wijnegem  te reizen bent u bij Global Taxi aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg in Antwerpen en wijde omgeving.

Laat u vervoeren door Taxi Wijnegem

Taxi Wijnegem is ook inzetbaar voor luchthavenvervoer. Wij vervoeren zakenmensen en particulieren rechtstreeks en comfortabel naar elke luchthaven. Wanneer u met een taxi vervoerd wilt worden van of naar de luchthaven vanuit Wijnegem kunt u een beroep op ons doen. Wij vervoeren u graag en goed!

Taxi Wijnegem voordelen

taxi Wijnegem De voordelen van een taxi van Taxi Wijnegem naar de luchthaven zijn:

U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats
Geen parkeerkosten
Uitstappen voor de vertrekhal
Comfortabele taxi
Vriendelijke, ervaren chauffeur
Afrekenen met PIN en creditcard mogelijk
Scherpe taxitarieven

Wanneer u bij ons een taxi van of naar Wijnegem besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief en de beste service. Wij zullen voor taxiritten van of naar Wijnegem een vaste prijs afspreken zodat u vooraf weet hoeveel de taxirit u gaat kosten. Wilt u weten wat uw rit van of naar Merksem u gaat kosten gebruik dan de tabel hier op de website.

Reserveer direct uw taxivervoer!

Neem gerust contact op met onze centrale via 03/2363838 of gebruik ons reserveringsformulier. U kan hier onmiddellijk online boeken.

AUTOonderdelen24.BE

Tags:

Taxi Antwerpen – Taxi Merksem – Taxi Schoten – Taxi Ekeren – Taxi Schilde – Taxi kapellen

Nieuws en info

 

Wijnegem is een plaats en een gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het Schijnbekken en telt 9000 inwoners. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. Wijnegem behoort tot hetkieskantonZandhoven en het gerechtelijk kantonSchilde.Wijnegem wordt ontsloten door de Antwerpse tramlijnen 5 en 10, die sinds 2012 Wijnegem verbinden met het stadscentrum van Antwerpen. Terwijl tramlijn 10 de Turnhoutsebaan volgt door Deurne tot de grens van Borgerhout, de oude route van buurtspoorweg 41 volgend, tot ze daar de Antwerpse premetro in duikt richting Schoonselhof, maakt tramlijn 5 een omweg langs Deurne-Noord om aan het Sportpaleis de Antwerpse premetro in te duiken, onder de Schelde door tot de terminus op Linkeroever