Taxi Ekeren- Neem gerust contact op met onze centrale via 03/2363838 of gebruik ons reserveringsformulier.

Taxi Ekeren bij ons staat de klant centraal

Global Taxi Ekeren is een professioneel middel/groot taxibedrijf met een grote ervaring in diverse vormen van personenvervoer en luchthavenvervoer. De klant staat bij ons steeds centraal. De service naar de klant, nakomen van de gemaakte afspraken en de benadering van de chauffeur naar de klant. Het lijken misschien kleine punten, maar deze maken wel het verschil in de ervaringen van onze klanten, wanneer zij gebruik maken van onze taxidiensten.

Ekeren is een plaats in België en een district van Antwerpen.

Op 1 januari 1983 houdt de zelfstandige gemeente Ekeren op te bestaan. Het grootste gedeelte wordt bij de stad Antwerpen gevoegd, de rest bij de gemeente Kapellen.
In de districtsraad en bij de Ekerse bevolking is er een sterke tendens om terug te keren naar een zelfstandige gemeente Ekeren, veel meer dan dat in andere Antwerpse districten het geval is. Vlaams Belang diende hiervoor in 2007 een voorstel tot decreet in het Vlaams Parlement in, maar dat werd weggestemd. Ook is er de wens om de grenzen te hertekenen zodat de Edisonwijk, Schoonbroek en Rozemaai bij Ekeren horen.

Taxi Ekeren vervoert zowel particulieren als zakenmensen

taxi ekerenOnze klanten, zowel zakelijk en particulier, komen dan ook uit de volledige regio rond Ekeren. Hierdoor ziet u onze voertuigen ook rijden in Antwerpen, Merksem, Schoten, Ekeren, Brasschaat, Schilde, Kapellen… en kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. Wij werken met een eigen centrale waar de intake gebeurt van ritten. Wij zijn dus niet afhankelijk van een call center, die de ritten aanneemt en zich verder niet druk zou maken over de uitvoering. Wij hebben rechtstreeks contact met u, de klant. De gemaakte afspraken kunnen wij direct doorvoeren, speciale wensen en voorkeuren worden genoteerd en gerespecteerd. De voertuigen worden door onze centrale zelf ingepland en aangestuurd. Wij weten dus waar een voertuig zich bevindt en hoe laat deze zich bij u kan melden of wat er mogelijk is. Korte lijnen, direct antwoorden. Naar onze mening een groot plus punt voor u als gebruiker.
Global Taxi Ekeren staat zeker niet stil. Letterlijk en figuurlijk!

Door een steeds groter wordende klantenkring zijn we een onderneming die nog steeds groeit. Groei vraagt om nieuwe oplossingen en professionalisering. Met steeds verder ontwikkelende automatisering en een enthousiast team vinden wij de juiste manier om te blijven doen waar we goed in zijn: Goed personenvervoer tegen een betaalbare prijs, voor een tevreden klant.

Meer weten over Ekeren Taxiservice?

Neem voor mee info of vragen contact met ons op met Taxi Ekeren Grasbloemstraat 42 – 2170 Merksem bel ons: +32 (0)3 236 38 38 of Mobiel: + 32. 479 324 567.

Wij rijden van en naar Antwerpen, Merksem, Schoten, Ekeren, Brasschaat, Schilde, Kapellen …

 

Taxi AntwerpenBrasschaatBrechtKapellenEkerenSchotenSchildeMerksemZwijndrecht – Wijnegem

 

Avondje uit? Familiebezoek? Concert? Taxi Ekeren brengt u waar u wilt zijn en komt zodra u weer weg wilt, waar u zich ook bevindt en hoe laat het is geworden. Want écht uit bent u pas als u zeker weet dat u ook weer vlot en veilig thuiskomt.

Je kunt 24/7 bij Taxi Ekeren terecht als je een taxi van of naar Antwerpen nodig hebt. Onze centrale is altijd bemand en er zijn altijd wel chauffeurs aan het werk.

Onze Taxichauffeurs rijden ook vooral naar alle nationale en internationale luchthavens. Als je in Antwerpen wil worden opgehaald, is het verstandig om ongeveer een half uurtje van tevoren je reservering te plaatsen. Zo heeft je chauffeur alle tijd om veilig naar je toe te komen. Bestel je taxi van of naar Antwerpen bij Taxi Ekeren,  dan is je vervoer altijd goed geregeld!

Global Taxi  is al meer dan 20 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Antwerpen. Wij rijden in en vanuit Antwerpen, en vervoeren u naar elk gewenst bestemming. We vervoeren u of uw relatie comfortabel en veilig naar elke bestemming. Taxi Ekeren  biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten.

In de wereld van vandaag is iedereen onderweg! Daarom is een taxo online reserveren zo handig. Vul gewoon het reserveringsformulier in en wij nemen snel contact met u op om te bevestigen. U kunt zelfs specifieke instructies toevoegen in het opmerkingen gedeelte van het formulier. En als u een vraag heeft, of liever de ouderwetse manier, Bel dan direct: 03/2363838 . Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Wij verzorgen je taxirit en onze chauffeurs staan graag voor je klaar.

Global Taxi bied hoge kwaliteit Airport Taxi en auto service aan voor particulieren en bedrijven.Onze uitgebreide vloot van auto’s en minibusjes brengen u veilig en snel naar uw bestemming. Antwerpen is een levendige plaats en biedt veel toeristen om elk jaar te bezoeken. Hierdoor is de luchthaven van Deurne eveneens een trekpleister met honderden passagiers per dag. Dit verkeer is de reden waarom u goed voorbereid moet zijn en ervoor moet zorgen dat u onze Taxi Service van te voren boekt.

Dus, bent u op zoek naar een betaalbare taxi dan zit je goed bij Global Taxi . Laat uw bestemming luchthaven, het centrum van Antwerpen, het station van Berchem enz over aan onze ervaren chauffeurs .  Vul uw gegevens online in en help uzelf met een directe offerte. U kunt ons ook e-mailen of bellen om alle vragen te beantwoorden en een goedkope en betaalbare taxi van en naar Antwerpen te boeken.