Prijsbewust boodschappen doen bespaart daadwerkelijk geld. Maar dat niet alleen: ook het wekelijks doornemen van reclamefolders loont de moeite. Dat laatste is iets waar veel mensen nog steeds de moeite niet voor nemen.

Sommige consumenten krijgen tot hun verbazing bij de kassa te horen dat zij bijvoorbeeld nog een zelfde product mogen pakken, omdat de actie 1+1 gratis loopt op het betreffende product. Dit is dus het tegenovergestelde van prijsbewust winkelen.

Zonder het te beseffen laten dergelijke klanten tientallen euro’s voordeel aan hun voorbijgaan. Zij halen standaard wekelijks bij dezelfde supermarkt hun boodschappen, en vaak ook nog eens voornamelijk dezelfde producten, zonder enig acht te slaan op aanbiedingen.

Wie eenmaal met het “voordeel-virus” besmet is geraakt, maakt er wél een sport van om zo voordelig mogelijk boodschappen te doen. Aanbiedingen leveren al snel 20% korting op totaal bezien. U betaalt geen 100 euro aan de kassa, maar 80 euro en dát verschil ga je merken op maandbasis. Folderbode.be helpt u snel een overzicht te krijgen van alle actuele supermarkt aanbiedingen.

Handig, folders online bekijken

Vooral gezinnen zijn vaak gebrand op aanbiedingen. Supermarkten als Lidl zijn populair, want niet alleen is Lidl één van de voordeligste supermarkten, daarnaast verkopen zij ook huishoudartikelen, kleding en schoenen: en dat alles tegen echt lage prijzen.

Kwaliteit voor een lage prijs

Lidl kent daarnaast natuurlijk ook weekaanbiedingen en als één van de eerste supermarkten heeft Lidl op dit moment een proefpilot lopen in een selectie van haar supermarkten met enorme kortingen op versproducten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen.

Lidl, zoals ondertussen welbekend, heeft jaar na jaar op rij de beste Groente en Fruit prijs gewonnen (Gfk Versrapport).

De meest actuele Lidl folder vindt u standaard terug op Folderbode.be, evenals het overzicht van vele andere supermarktketens. Even scrollen en u bent binnen 5 minuten razendsnel op de hoogte van interessante aanbiedingen.

AUTOonderdelen24.BE

Alles in één, op Folderbode.be