Een vip bus is iets heel anders dan een taxibus. De taxibus is echt geschikt voor het vervoeren van een groepje mensen, van en naar de luchthaven bijvoorbeeld, of voor zakelijk gebruik; van en naar locaties. Er zijn verder geen extra’s aan boord, de intentie is vervoerd worden, niet vermaakt worden. Daarin schuilt één van de grote verschillen ten opzichte van de vip bus; deze

De vip bus wordt ook vooral zakelijk gebruikt, maar biedt veel meer ruimte aan grote groepen personen. Het is een bus van touringcar formaat die plaats biedt aan om en nabij 50 personen.

Vip bus in de praktijk

Waarom kiezen voor het huren van een vip bus? De vip bus is een speciale bus die ingezet wordt bij even speciale gelegenheden. Het merendeel van de huurders zetten hem zakelijk in, omdat dit type bussen ongekende mogelijkheden bieden op gebied van multimedia, luxe rijervaring en catering.

U kent vast wel de beelden van bijvoorbeeld profvoetballers die vervoerd worden in touringcarbussen; vaak zijn dergelijke bussen zgn. vip bussen. Het ontbreekt de passagiers aan niets, alle fauteuils zijn in luxe uitgevoerd en biedt een TV scherm. Er is internet aanwezig, er kunnen presentaties gegeven worden. Beeld en geluid zijn geavanceerd aanwezig.

En natuurlijk is er catering aan boord; men kan gebruik maken van hapjes en drankjes die vooraf naar wens afgestemd zijn op het publiek en uitgeserveerd worden optioneel door een hostess. De mate van luxe bepaald de klant zelf.

Vip bus huren?

Een vip bus huren is een geweldige keuze wanneer het aankomt op het vervoeren van grotere groepen mensen voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, bedrijfspresentaties, vervoer tijdens (prof) sportevenementen en tal van andere evenementen. De vip bus is de grote blikvanger en bij uitstek het geschikte vervoersmiddel wanneer gasten écht als VIP’s behandeld moeten worden.

Vervoer naar luchthaven Schiphol

Met regelmaat komt het voor dat er een opvallende luxe touringcar komt aanrijden op Schiphol; een ware blikvanger! Het gaat in dat geval naar alle waarschijnlijkheid om de vip bus! Omstanders zijn vaak maar wat benieuwd welk gezelschap er uit stapt. Gaat het om leden van het Nederlands elftal? Of andere bekende sportverenigingen? Wie zal het zeggen!

De vip bus wordt dus niet alleen gebruikt bij evenementen, maar ook voor vervoer van en naar luchthavens, wat in de meeste gevallen Schiphol zal zijn. Vip bus Schiphol: sporters kunnen nog laatste instructies volgen op de aanwezige beeldschermen of briefings volgen. Zij worden voorzien van catering en met alle luxe en egards behandeld, zoals dat hen doorgaans bekend is.

Wedstrijden zijn vanzelfsprekend spannend, om sporters goed te begeleiden en hen een totale ontspanning te bieden is de inzet van een vip bus een excellente keuze.

Zakelijke vip bus Schiphol

Maar ook bedrijven, die een grotere groep medewerkers bijvoorbeeld een team-vakantie bieden (ja, het komt steeds vaker voor binnen succesvolle bedrijven, dat men bijvoorbeeld met het hele team een 5-daagse minivakantie maakt), kiezen vaak voor gebruik van de vip bus, als onderdeel van een geheel verzorgde reis. Wat is verrassender voor de medewerkers dan ook nog eens naar Schiphol vervoerd te worden in een heuse vip bus!

Gaat het om een business event, waarbij een bedrijf er bijvoorbeeld voor kiest om met een groep van 20 tot 30 personen bijvoorbeeld een beurs ergens in Europa te bezoeken, ook dan biedt de vip bus tal van mogelijkheden. Er kan vergadert worden in de bus, er kunnen presentaties gehouden worden of men kan juist kiezen voor ontspanning. Zakelijke klanten bespreken vooraf het programma met het verhuurbedrijf.

Alle mogelijkheden zijn aanwezig binnen de vip bus om van ieder event, of het nu zakelijk is of om vrije tijd gaat, een onvergetelijke ervaring te bieden aan de passagiers.

AUTOonderdelen24.BE

rijschool
vab rijschool
merksemse rijschool
lust rijschool
rijschool antwerpen
rijschool gent
rijschool hendriks
kempische rijschool
rijschool deurne
rijschool lust
kortrijkse rijschool
rijscholen corona
rijschool geel
rijschool leuven
rijschool asse
rijschool merelbeke
erasmus rijschool
hendriks rijschool
mercator rijschool
rijschool e19
rijschool mercator
rijschool t noorden
waregemse rijschool
ah rijschool
rijschool aalst
rijschool brugge
rijschool donkmeer
rijschool heymans
rijschool kontich
rijschool mechelen
rijschool merksem
rijschool sint niklaas
rijschool traffix
rijschool vab
rijschool vlaamse ardennen
rijschool wirix
vab rijschool sint niklaas
geelse rijschool
rijschool alken
rijschool bree
rijschool hasselt
rijschool kortrijk
rijschool lust roeselare
rijschool oostende
rijschool pinkers
rijschool roeselare
rijschool sofia
rijschool sofie
e19 rijschool
fury rijschool
rijschool active
rijschool brussel
rijschool fury
rijschool goossens
rijschool turnhout
rijschool waregem
sanderus rijschool
vab rijschool proefexamen
vti rijschool
ardooise rijschool
rijschool aarschot
rijschool ah
rijschool brakel
rijschool dirk
rijschool eeklo
rijschool genk
rijschool lefever
uva rijschool
edco rijschool
heymans rijschool

VIP bus huren