Reist u met de taxi? Auto verkopen zonder keuring zorgt voor veiligheidsmaatregelen tijdens COVID-19.
De nieuwe pandemie van het coronavirus heeft de wereld stormenderhand overvallen en het normale leven heel vreemd gemaakt. Iedereen is gespannen als ze ook maar een stap buiten hun huis zetten. Dit virus heeft de meeste bedrijven over de hele wereld aan het wankelen gebracht. Nu miljoenen mensen besmet zijn, neemt iedereen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Iedereen wil terug naar zijn geboorteplaats, maar reizen is niet handig deze dagen. Naar outstation bestemmingen gaan in privé taxi’s zijn veiliger dan rijden op een openbare bus, trein of vliegtuig. Auto verkopen zonder keuring heeft veiligheidsrichtlijnen uitgevaardigd en volgt deze om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is tijdens de reis. Het boeken van een veilige taxi servic

Veiligheidsmaatregelen worden genomen door Taxi chauffeurs

De chauffeurs die bij ons werken hebben verschillende trainingen gevolgd voor persoonlijke hygiëne en hygiëne in de cabine. Ze hebben handdesinfecterende middelen en gezichtsmaskers gekregen om het virus op afstand te houden. Het schoonmaken van de cabine is verplicht voordat een passagier instapt voor een rit naar een ander station. De cabine wordt goed ontsmet om hem schoon te houden. De chauffeurs wordt gevraagd de klanten tijdens de rit af en toe handdesinfecterende middelen te geven.

Als de chauffeurs passagiers met symptomen opmerken, zullen zij contact opnemen met het hoofdkantoor van Global-taxi en dit melden. De chauffeurs zullen zelf een quarantaine uitvoeren als ze ook symptomen vertonen. Als de chauffeur positief getest wordt, dan zal het bedrijf contact opnemen met de passagier en de betrokken autoriteiten. Ook de klanten kunnen contact opnemen met het bedrijf als zij menen in contact te zijn geweest met een chauffeur/passagier die de symptomen vertoont. De passagiers moeten ook contact opnemen met het bedrijf als ze de voorbije veertien dagen een rit hebben gemaakt en positief zijn bevonden voor COVID-19.

Hoe bieden wij een veilige taxi service

Global-taxi heeft gezorgd voor een gemakkelijke mobiliteit van de passagiers over de weg tijdens de pandemische situatie. Dit houdt een zorgvuldige aanpak in van alle veiligheid en voorzorgsmaatregelen volgens de richtlijnen van de overheid. De chauffeurs zijn bereid om de weg op te gaan om mensen uit Delhi te helpen om andere steden te bereiken in een privé taxi. De chauffeurs zijn goed opgeleid om de veiligheidsmaatregelen in het achterhoofd te houden. Het boeken van een taxi in Delhi is eenvoudig als het is ofwel via de website of door het geven van een telefoontje op de 24 × 7 hulplijn. Het boekingsproces is transparant en gestroomlijnd. Om de betaling haalbaar te maken, zijn er cashless opties beschikbaar. De passagiers kunnen gemakkelijk betalen via UPI. De chauffeurs streven ernaar om die extra mijl te gaan om u tevreden te houden. Van de boeking tot de kwaliteit van de service, de ervaring is zowel gemakkelijk als naadloos. Wanneer u een taxi boekt bij Global-taxi, kunt u verzekerd zijn van gemak.

Hoe zorgen wij voor de veiligheid van de klant tijdens de outstation trip?

Met de keuze aan auto’s van economy hatchbacks tot sedans, van premium sedans tot SUV’s, biedt Chiku Cab u een one-stop oplossing voor al uw reisbehoeften. Zij zorgen voor alle preventieve maatregelen voor een stress-vrije outstation reis. Boek een enkele reis of een retour, plan van tevoren of boek gewoon meteen, en maak reizen volledig probleemloos en veilig. Betrouwbaar, veilig en transparant, Global-taxi is uw vertrouwde rit voor elke gelegenheid.

Wat uw reden voor reizen ook is, Global-taxi is hier om u te voorzien van comfort en kwaliteit service binnen een zak-vriendelijke prijs. De chauffeurs begrijpen dat uw reiservaring veilig en stressvrij moet zijn tijdens deze pandemie en daarom zorgen zij voor uw veiligheid en hygiëne. Boek bij ons en reis veilig.

e in Delhi met Auto verkopen zonder keuringkan u helpen uw bestemming te bereiken op tijd en zonder de angst voor het oplopen van een virus.

Met de Taxi reizen tijdens Covid