Onze vakantie starten met een Schiphol taxi van Taxibestellen.nl

Ik schrijf graag deze blog omdat wij een goede ervaring hadden met een taxibedrijf. Als je nooit met een taxi reist, weet je ook niet welke goed is en welke niet. Na wat zitten rond neuzen op het internet kwamen wij uit op een Schiphol taxi service van het bedrijf Taxibestellen. De website trok meteen onze aandacht. Het ziet er goed en betrouwbaar uit, en er staat een link naar hun reviews.

Midden in de nacht

Wij moesten voor onze vakantie naar Rome midden in de nacht om 03:00 uur vanuit Friesland worden opgehaald. Omdat ik nogal een control freak ben en niet wil dat ik daar sta met al mijn koffers, had ik ze een paar dagen voor vertrek nog maar een keer gebeld of alles nog in hun planning stond. Tot mijn opluchting was dat natuurlijk ook zo, en werd ik zelfs de dag voor vertrek nog een keer door de chauffeur zelf gebeld. Dit gaf mij ook een gerust gevoel en ik had meteen zijn nummer.

Vertrek vanuit Friesland naar Schiphol.

Zoals afgesproken stond de Schiphol taxi van Taxibestellen.nl er op tijd en wij konden met ons gezin beginnen aan ons avontuur. We hadden een fijne chauffeur met een nette taxibus. Eenmaal aangekomen op Schiphol werden wij keurig voor de vertrekhal neergezet, waar je normaal niet kan komen met de auto. Na de bagage te hebben uitgeladen konden we zo naar onze incheckbalie lopen.

Bagage inchecken

Eenmaal binnen liepen wij zo op de KLM af om in te checken. Na de tickets en paspoort te hebben gescand konden we de koffers afgeven en doorgaan door de douane voor een bakkie koffie en een broodje op deze vroege ochtend.

Blij met ons taxi naar Schiphol

Eenmaal aan het broodje met koffie beseften wij opeens wat als? Wat als de taxichauffeur er niet op tijd had gestaan? Dan hadden we dus echt een probleem gehad, want midden in de nacht vanuit Friesland met 6 man gaat niet lukken met het openbaar vervoer of met 1 auto.

Wat we vooral respecteren

Wat mij als control freak vooral gerust stelde, is dat telefoontje van de chauffeur de avond voor vertrek. Dan heb je tenminste niet het gevoel dat je midden in de nacht in zak en as komt te zitten. We hadden ook zijn rechtstreekse telefoonnummer dus allemaal geruststellingen. Kijk, als je maar op de heenreis op tijd op Schiphol bent, terug komt altijd wel in orde.

Dag voor terugreis WhatsApp

Ook weer zo’n geruststellend iets. Een WhatApp berichtje van de chauffeur die ons vanaf Schiphol zou komen ophalen. Fijn toch ? Je weet tenminste dat je niet vergeten wordt, en dat er een taxibus voor je klaar staat na landing op Schiphol. Wij waren net bij de bagagebanden aangekomen en kregen meteen een welkomsberichtje van de taxichauffeur. Het was meteen duidelijk hoe het werkt. Na de bagage verzameld te hebben even terug berichten en naar boven lopen via de roltrap of lift, daar de vertrekhal uit lopen en voila daar was de taxichauffeur !

 

Vaste klant bij Taxibestellen.nl

Wat doe je na een goede ervaring, juist je gaat hier vaker gebruik van maken. Wij zijn dik tevreden over Taxibestellen.nl en bestellen onze taxi naar Schiphol altijd bij hun. Goede service voor een goed tarief wat wil je nog meer !

 

Hier zijn hun adres gegevens

Taxibestellen

James Cookroute 99

1363 KE Almere

Telefoon : 036-2002265

Schiphol taxi van Taxibestellen.nl